• Feasycom Beacon
  • Bluetooth Beacon , BLE 5.0 Beacon , Bluetooth 5.0 Beacon , Eddystone Beacon , AltBeacon , iBeacon
  • BLE 5.0 modul
  • INVITATION-190902

    jasa

ngeunaan Feasycom

Feasycom  museurkeun kana nalungtik tur ngamekarkeun tina IoT (internét mahluk) produk, kaasup Bluetooth modul, WiFi jeung LoRa modul, Bluetooth Beacons, jsb Kalawan pangalaman langkung ti 10 taun di industri nirkabel,  Feasycom  boga kamampuan hébat nyadiakeun low- ngembangkeun produk resiko, ngurangan ongkos integrasi sistem na shorten siklus kustomisasi produk mun ratusan rébu tina rupa-rupa konsumén di sakuliah dunya.