• BLE 5.0 module
  • CSR8670 Audio Bluetooth module
  • Bluetooth Beacon , BLE 5.0 Beacon , Bluetooth 5.0 Beacon , Eddystone Beacon , AltBeacon , iBeacon
  • 4

    services

ngeunaan Feasycom

Feasycom  difokuskeun nalungtik tur ngamekarkeun tina IoT (internét mahluk) produk, kaasup Bluetooth modul, WiFi jeung LoRa modul, Bluetooth lantera, jsb Kalawan pangalaman langkung ti 10 taun di konektipitas nirkabel, nu mastikeun kami boga kamampuhan pikeun nyadiakeun -resiko low ngembangkeun produk, ngurangan ongkos integrasi sistem na pondok siklus kustomisasi produk mun rébuan customer beragam sakuliah dunya