• Feasycom Beacon
  • Bluetooth Beacon , BLE 5.0 Beacon , Bluetooth 5.0 Beacon , Eddystone Beacon , AltBeacon , iBeacon
  • BLE 5.0 Moduli

    https://www.feasybeacon.com/customization/

Rreth Feasycom

Feasycom  fokusohet në hulumtimin dhe zhvillimin e IOT (Interneti i Gjërave) produkte, duke përfshirë Bluetooth Modulet, WiFi dhe Lora Modulet, Bluetooth Beacons, etj Me përvojë më shumë se 10-vjeçare në industrinë e tel,  Feasycom  ka aftësi të madhe për të siguruar të ulët zhvillimin e produkteve të rrezikut, të ulur koston e integrimit të sistemit dhe shkurton ciklin customization produktit për qindra e mijëra konsumatorëve të ndryshme në mbarë botën.