• Feasycom Beacon
  • Bluetooth Beacon , BLE 5.0 Beacon , Bluetooth 5.0 Beacon , Eddystone Beacon , AltBeacon , iBeacon
  • BLE 5.0 модул

    https://www.feasybeacon.com/customization/

за Feasycom

Feasycom  се фокусира на истражување и развој на IoT (Интернет на нештата) производи, вклучувајќи модули Bluetooth, WiFi и Лора модули, Bluetooth светилници, итн Со повеќе од 10-годишно искуство во безжичната индустрија,  Feasycom  има голема способност да обезбеди ниско- развој ризик на производот, намалување на трошоците, интеграцијата на системот и да се скрати производ циклус прилагодување на стотици илјадници различни клиенти низ целиот свет.