News Product

  • FSC-BP119 How To Switch Firmware Mode From HID To HCI

    Some customers might find it’s not easy to use the FSC-BP119 when their computer doesn’t support related CSR profiles. Today Feasycom will guide you out of the swamp. Normally most PC and laptops support Bluetooth HCI profiles, so we could use a little gadget to switch firmware mode o...
    Waca liyane
  • FSC-BP403 Product New Audio Transmitter Mode & Headset Mode Two Ing Salah Piranti Released

    FSC-BP403 Product New Audio Transmitter Mode & Headset Mode Two Ing Salah Piranti Released

    Bubar account produk anyar dirilis kanggo Feasycom produk-line: FSC-BP403. FSC-BP403 piranti 5,0 audio loro-in-siji Bluetooth. Bisa digunakake kanggo endow headset Ana-Bluetooth karo kabisan Bluetooth utawa digunakake minangka pemancar audio Bluetooth. Nalika piranti diisi daya nganti kebak, iku bisa nggawa ...
    Waca liyane
  • Cara Tambah Antena njaba Kanggo Bluetooth Modul?

    How To Add External Antenna To The Bluetooth Modules Taking FSC-BT802 module as an example, today Feasycom is going to show you the key points about adding external antenna. 1) Antenna design guide book. Please CLIK HERE to get the antenna design guide book. 2) Reference Antenna circuit. 3) Refe...
    Waca liyane
  • Solution Feasycom Bluetooth Mesh Network LED

    Kanthi perkembangan kanthi cepet saka teknologi IOT lan teknologi AI, lan panjaluk nambah konsumen, ngarep pinter wis dadi topik panas saka badhan nyebar, lan teknologi Bluetooth teknologi paling cedhak related kanggo proyèk ngarep pinter, utamané ing jaringan Bluetooth Mesh. Applied t ...
    Waca liyane
  • Apa High Speed ​​Bluetooth Modul Apa aku Gunakake Kanggo Product Health Care?

    Apa High Speed ​​Bluetooth Modul Apa aku Gunakake Kanggo Product Health Care? Ing kahanan normal, ing Ble tarif transfer data watara 5 KB p / s, nanging modul Feasycom Bluetooth Ble ndhukung tarif transfer data saka luwih saka 10 KB p / s. Yen pangguna wis nggunakake telpon Apple lan perlu data sing luwih ...
    Waca liyane
  • Bluetooth Modul Sing Support ota riwayat.

    OTA, Over The Air technology. With this technology, users can upgrate the firmware of the Bluetooth Modules easily! Here we list some Feasycom Bluetooth Modules which support OTA profile. Model Number OTA via FeasyBlue OTA Protocol FSC-BT826, FSC-BT826H, FSC-BT826E R SPP FSC-BT826N, FSC-BT...
    Waca liyane
  • Umum AT printah Of FSC-BT80X Modul

    Umum AT printah Of FSC-BT80X Modul Sawetara pelanggan bisa ora ngerti apa apa nalika nampa modul FSC-BT80X kita. Yen sampeyan lagi berjuang ing titik iki banget, kene aku listing sawetara AT umum swara kanggo mbantu ngurangi workload nalika Testing modul. Nalika modul powered karo Seria ...
    Waca liyane
  • Apa A Modul Bluetooth?

    A modul Bluetooth umume dumadi saka chip, Papan PCB, lan alat tambahan. Contone, modul Bluetooth FSC-BT616 adopts chip Ti CC2640 Bluetooth, A dibangun ing MCU, ing Papan antena biaya-efektif. Nanging ndhukung Bluetooth 5.0 Version, kang ndadekake Energy Modul Bluetooth Low ...
    Waca liyane
  • Apa Modul Sulih Bisa Njaluk Ganti Kula HC-05 Modul?

    For those who’s projects that are adopting HC-05 module yet want to replace it with other better modules. Feasycom bring you FSC-BT826. This module is perfectly compatible with HC-05 and support SPP, GATT at the same time! Below you will find the brief information of the FSC-BT826: ...
    Waca liyane
  • Apa Bluetooth Modul Apa aku Gunakake kanggo Projects aktif Kula?

    Ing perkembangan mbledhos saka Internet iku ing sawetara taun pungkasan, Bluetooth wis dadi bagéan saka sistem kabeh, lan yen masalah technical tombol bisa mantun, kacepetan pembangunan bakal dadi cepet. Pasar piranti wearable wis ngembangaken enem taun, lan yen saben ...
    Waca liyane
  • Apa Ing Bèntenipun klasik Bluetooth Modul lan Ble Modul?

    Apa Ing Bèntenipun klasik Bluetooth Modul lan Ble Modul?

    Minangka bakal ngerti, ana rong jinis Bluetooth Modul ing pasar. Nanging apa sing padha? Lan apa prabédan antarane wong-wong mau? Saiki Feasycom nuntun sampeyan metu kedhul ing. 1. klasik Bluetooth Modul (BT): Nuduhake modul sing ndhukung protokol Bluetooth ngisor 4.0, kang umume u ...
    Waca liyane
  • Apa FSC-BT826 Apa Paling Popular Modul Bluetooth ing Bluetooth-Printers Market?

    Apa FSC-BT826 Apa Paling Popular Modul Bluetooth ing Bluetooth-Printers Market?

    Antarane kabeh Modul Bluetooth gedhe sing Feasycom digawa menyang pelanggan, FSC-BT826 wis nggayuh pasar paling gedhe kanggo Printers Bluetooth. Apa? 1, FSC-BT826 nduwèni wangun hardware Integrasi kanthi. Iku adopts chip Realtek kang, lan carrys MCU GD kang. Kang nggawa FSC-BT826 karo kinerja dhuwur ...
    Waca liyane
  • Jinis Bluetooth Modul Suit kanggo Barcode scanner apa?

    Jinis Bluetooth Modul Suit kanggo Barcode scanner apa?

    Scanner biasane deleng piranti mindhai kayata scanner kode bar, lan nonton kode bar. scanner barcode umum umume kasusun saka sumber cahya, lensa optik, modul mindhai, sirkuit konversi analog-kanggo-digital, lan omah plastik. Wikipedia unsur fotoelektrik Ngonversi ...
    Waca liyane
  • Bisa Bluetooth Modul Pitulung nggawe Healthcare Equipment Smarter?

    Bisa Bluetooth Modul Pitulung nggawe Healthcare Equipment Smarter?

    Bisa Bluetooth Modul Pitulung nggawe Healthcare Equipment Smarter? Minangka teknologi sambungan nirkabel-ukuran cilik, teknologi Bluetooth mbisakake trep, cepet, fleksibel, sedheng biaya, data kurang-daya lan komunikasi swara antarane piranti. Saben piranti Bluetooth bisa ngleksanakake fungsi nuntun ...
    Waca liyane
  • Jinis Bluetooth Modul Apa bisa digunakake On Walkie-Talkie?

    Jinis Bluetooth Modul Apa bisa digunakake On Walkie-Talkie?

    Wiwit Interphone tradisional sing ngirim audio liwat kabel, kadhangkala bisa banget nyenengake kanggo nggunakake. Saiki luwih pengin nggunakake transmisi walkie-talkie nirkabel. Dina iki supaya Feasycom nuduhake sampeyan carane walkie-talkie dianggo liwat modul Bluetooth. Nalika ditampilake ing tokoh, piranti 1 iku ...
    Waca liyane
  • Ana A Way Luwih Apa Aset nelusuri?

    Ana A Way Luwih Apa Aset nelusuri?

    Ana A Way Luwih Apa Aset nelusuri? Cara tradisional digunakake kode balok utawa QRs apa ranging aset. Saben-saben kita pengin ngerti lokasi aset, kita kudu nindakake maca cepet kode balok. Kadang iku ora gampang kanggo kita nyisakke wektu kanggo nindakake bab kuwi bener? Apa ana cara sing luwih apik kanggo nggawe th ...
    Waca liyane
  • FSC-BT646 Bluetooth Energy Modul Low FAQ

    Kanthi komunikasi nirkabel dadi saya misuwur, massa saka produk sing arep nggunakake Bluetooth modul kurang energi, amarga saka kurang konsumsi daya lan properti data transceiver Bluetooth. FSC-BT646 punika modul Bluetooth 4.2 kurang energi. kurang rega lan Feasycom technical support make ...
    Waca liyane
  • Bluetooth Data Modul FAQ

    Bluetooth Data Modul FAQ

      Kanggo aplikasi Bluetooth Data Modul, piranti biasane bisa ing Master Mode utawa Abdi Mode, 1.What paling Master Mode lan Mode Abdi? Master Mode: piranti Bluetooth ing Master Mode, iku bisa cepet piranti Bluetooth liyane kang nyebarake ing abdi Mode. Biasane, Feasycom ...
    Waca liyane
  • Apa Bisa A FSC-BT802 Audio Ble Modul Apa?

    Apa Bisa A FSC-BT802 Audio Ble Modul Apa?

    What Can A FSC-BT802 Audio BLE Module Do? Recently we got a question from a client who produces wireless audio devices: What should we do if we want to make a pair of auto-connecting audio devices? And now he had the answer to this question: Use the FSC-BT802 module to implement this function! ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Kanan Bluetooth Modul Kanggo Audio / Data ngirim Product-10 Aspèk.

    Senajan ana akèh macem-macem ukuran lan jinis modul Bluetooth kasedhiya ing pasar, akeh manufaktur piranti pinter sing kuwatir bab carane milih modul Bluetooth sing cocog karo produk. Ing kasunyatan, tuku saka modul Bluetooth utamané gumantung ing apa produk sing gawé ...
    Waca liyane
  • Bluetooth Modul Aplikasi: Kunci Smart

    Bluetooth Modul Aplikasi: Kunci Smart

    Kanthi proses kanthi cepet ing lapangan teknologi, produk Smart-Ngarep miwiti lumaku menyang ngarep kita. Smart LED Lampu, Smart Kunci sing nuduhake munggah siji, kang nggawa kita karo penak massive. Nanging apa sing Kunci Smart? A kunci pinter penerbitan versi nganyari saka kunci mechanical tradisional. Kang ...
    Waca liyane
  • Carane bisa Beacons Pitulung Kanggo Goleki Pets Panjenengan

    Carane bisa Beacons Pitulung Kanggo Goleki Pets Panjenengan

    Wis sampeyan malah pinanggih karo kahanan kuwi sing ora bisa nemokake kanca wulunen ing ngarep sawise njupuk shift dina suwene? Sampeyan ngirim kertas PET ilang lan miwiti tunggu telas. Carane ala koyo iki bisa dadi huh! Yen sampeyan lagi maca artikel iki, sampeyan njaluk kasempatan kanggo ngatasi masalah iki kanggo Go ...
    Waca liyane
  • Feasycom Ble Beacon karo suhu lan asor sensor

    Feasycom Ble Beacon karo suhu lan asor sensor

    Sawise telung sasi saka pembangunan, Feasycom dirilis ing produk anyar -FSC-BP120 Ble Beacon. FSC-BP120 ngandhut suhu lan asor sensor, iku bisa ngawasi suhu lan asor saka udhara, banjur ngumpulake data lan ngirim kanggo mobile App, supaya sampeyan bisa ngawasi suhu lan asor a ...
    Waca liyane
  • BT4.2 spp Bluetooth antena external modul

    Yen sampeyan wis tak modul bluetooth karo antena saka feasycom, lan iku wis nginstal karo antena, saiki rencana kanggo nggunakake antena external. Sampeyan bisa uga kudu sawetara pitakonan, kayata: Aku wis kanggo ngganti preferensi feasy-Papan kanggo bisa nggunakake antena external? Utawa bisa aku mung masang extern ing ...
    Waca liyane
  • kacepetan dhuwur transceiver UART data modul Bluetooth ndhukung spp + GATT

    FSC-BT826 punika transceiver data kacepetan dhuwur Bluetooth 4.2 dual mode modul (Bluetooth EDR / BR + Ble), kita kasebut sadurunge, FSC-BT826 ndhukung kaping sambungan, siji FSC-BT826 bisa nyambung karo telpon seluler akeh bebarengan, kanggo fitur , kita sing biasane digunakake kanggo akeh aplikasi kang kudu ...
    Waca liyane
  • Ble 5,0 modul karo teknologi sambungan Multiple

    Kanthi ngembangaken teknologi, akeh piranti pinter bisa nampa akeh informasi saka piranti beda. Ing aplikasi iki, Feasycom ditampa requirement customer karo modul Ble Bluetooth 5.0: 1- aku pengin duwe loro utawa luwih input bab kanggo ngirim printah 2 - aku pengin duwe loro utawa ...
    Waca liyane
  • Carane njaluk aptX HD audio Bluetooth Modul dianggo karo headset?

    If you plan to purchase audio BT module ,we would recommend you can purchase the development board as well.The development board always help a lot for the test process .      If you just did not buy any development board yet,and when you test the module,you want make it work with your ...
    Waca liyane
  • introduksi modul Bluetooth mode dual

    mode dual Bluetooth kanggo Bluetooth ing lapangan aplikasi transmisi data, nggabungke klasik Bluetooth lan Bluetooth kurang energi (Ble). Dhukungan Bluetooth BR / EDR (spp profil transmisi transparent) lan profil Ble, dual-mode piranti Bluetooth diarani piranti Bluetooth Smart Siap. Ing ...
    Waca liyane
  • kacepetan data dhuwur Ble Bluetooth Modul 17 kB / s karo iPhone

    Apa kowe krungu sing Ble Bluetooth Modul bisa nganti 17 kB / s? Shenzhen teknologi feasycom co., Ltd -leading bluetooth Pabrik modul bisa nyedhiyani solusi iki teknologi .Feasycom nyedhiyani akeh jinis solusi modul bluetooth kanggo aplikasi beda lan requirement. Biasane, sampeyan bisa ngerti tha ...
    Waca liyane
  • biaya kurang modul Ble supplier in Shenzhen

    Ing donya IoT iki, kacepetan saka execution iku kabeh. Kanthi kabeh riset, sertifikat, testing macem-macem, peralatan lan karya melu ngrancang produk bluetooth -end, proses pembangunan tansah njupuk taun maneh saka expected.Try kanggo ngira impact kanggo perusahaan utawa customer b ...
    Waca liyane
  • Modul Wifi Bluetooth Combo kanggo electronics automotive

    Wifi bluetooth combo module are widely used in more and more application such as :automotive electronics ,obd related application and so on .   FSC-BW226:     Version: BT+Wifi Bluetooth: V4.2 dual mode SPP+GATT                     Slave mode                     Multiple point: 6 S...
    Waca liyane
  • FAQ bab naskah kuno audio saka CSR modul bluetooth audio

    Anggon kita bakal seneng menehi saran siji modul khas BT - CSR audio bluetooth modul FSC-BT802, kang nyedhiyani Shenzhen feasycom. FSC-BT802 punika Bluetooth 5.0 dual-mode modul. Menehi Bluetooth Energy Low sistem kanthi cecek kanggo audio lan Komunikasi data karo Feasycom tumpukan ....
    Waca liyane
  • Long Range kelas 1 spp Modul Bluetooth port serial passthrough

    Power Classs iku teknologi Bluetooth sing nemtokake transmisi distance.Most telpon seluler lan piranti dina nggunakake Class2 karo kadohan Tranmisi standar 10 meters.The kadohan komunikasi Class1 kira 80 ~ 100 meters.It biasane digunakake ing dhuwur-daya / long-distance bluetooth ...
    Waca liyane
  • Sawetara pitakonan khas babagan RF Modul

    Kanggo luwih pangerten bab RF Modul .Dina sing arep bareng sawetara konsep ringkes bab RF Modul. 1.What Apa Lan Modul RF? Modul RF punika papan sirkuit kapisah sing ngemot kabeh saka circuitry needed kanggo ngirimaken lan nampa energi RF. Iku bisa uga kalebu antena Integrasi utawa Conn a ...
    Waca liyane
  • FSC-BT630 RF Multipoint Ble Low Energy Modul Bluetooth 5.0

        You may already have heard about FSC-BT630 module before,today we are going to summary some main features of FSC-BT630. FSC-BT630 Features: BLE Low Energy Module  Bluetooth 5.0 compliant Master and Slave  Multipoint Application for auto spare parts,low energy sensor   Modu...
    Waca liyane
  • Ble (Bluetooth kurang energi) kanggo modul UART

    Basic information:  Type: Wireless Bluetooth 5.0 / 4.2 low energy Condition: New Name: BLE to UART module Work principle: Connection Phone and terminal device via BLE , and the data output from UART. Feasycom BLE to UART module: FSC-BT630 , FSC-BT616 , FSC-BT671 , FSC-BT646 , etc. The parameter...
    Waca liyane