• BLE 5.0 module
  • CSR8670 Audio Bluetooth module
  • Bluetooth Beacon , BLE 5.0 Beacon , Bluetooth 5.0 Beacon , Eddystone Beacon , AltBeacon , iBeacon
  • 4

    services

About Feasycom

Feasycom  fokus ing nggoleki lan ngembangaken saka IoT (internet iku) produk, kalebu Bluetooth Modul, WiFi lan Lora Modul, Bluetooth Beacon, etc. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing panyambungan nirkabel, kang njamin kita duwe kemampuan kanggo nyediakake -resiko kurang pangembangan prodhuk, ngurangi biaya integrasi sistem lan shortening siklus pangaturan produk kanggo ewu customer warna dunya