• Feasycom Beacon
  • Bluetooth Beacon , BLE 5.0 Beacon , Bluetooth 5.0 Beacon , Eddystone Beacon , AltBeacon , iBeacon
  • Ble 5,0 modul
  • INVITATION-190902

    layanan

About Feasycom

Feasycom  fokus ing nggoleki lan ngembangaken saka IoT (internet iku) produk, kalebu Bluetooth Modul, WiFi lan Lora Modul, Bluetooth Beacons, etc. Kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing industri nirkabel,  Feasycom  nduweni kemampuan gedhe kanggo nyedhiyani sedheng pembangunan produk resiko, ngurangi biaya integrasi sistem lan shorten siklus pangaturan produk kanggo atusan ewu warna pelanggan donya.